
CIGARRPRAT
Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N
| Ämne: | Fermenteringstemp. |
| Skrivet av: | LMB |
| Tid: | 2007-10-23 12:57:22 |
|
Såg ett inlägg av Joppe tidigare om att det är större chans för att bladen möglar vid temperaturer runt 43° än vid 37° under fermenteringen. Det låter märkligt eftersom det normalt skulle vara gynsammare med 37° för svamparna. Jag exprimenterar själv och har haft lite problem med mögelangrepp. Vad säger ni? Kul med er som hobbyodlar, kul om vi kan utbyta lite fler erfarenheter. |
| Ämne | Tid | Skrivet av |
| N Fermenteringstemp. | 12:57 den 23 oktober 2007 | LMB |
| N Fermenteringstemp. | 13:01 den 23 oktober 2007 | Joppe |
| N Fermenteringstemp. | 14:20 den 23 oktober 2007 | Björn |
| N Impad! | 15:09 den 23 oktober 2007 | Peter (Hällingsjö Herfing Militia)) |
| N Impad! | 21:19 den 23 oktober 2007 | LMB |
| N Fermenteringstemp. | 16:09 den 23 oktober 2007 | LMB |
| N Fermenteringstemp. | 19:11 den 23 oktober 2007 | Björn |