Logga
CIGARRPRAT

Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N

FAQ | Sök: Sök även i namnfältet

Ämne: Carlscoronas höstplanering
Skrivet av: Lasse Carlsson
Tid: 2004-08-25 11:14:59

Dax för en ny rökig höst med många träffar, middagar, cigarrer och spännande provningar!

Som ni vet så har vi tagit bort inträdesavgiften på 1.000:- under detta året - för att få så många nya medlemmar som möjligt. Så passa på nu att anmäla er på vår hemsida eller kom till nästa cigarrträff!

Styrelsen har  beslutat att flytta mötesdagen till tisdagar då de flesta tydligen har något annat att göra på torsdagar. Detta gör att vi hoppas få fler besökare/medlemmar till våra cigarrträffar!

Nästa cigarrträff är dock fortfarande på torsdag den 2 september, vi träffas på Nivå som vanligt kl 19.00. Inget tema under denna kväll.

Tisdagen den 5 oktober, 2 november och 7 december kommer att bli spännande träffar. Vi återkommer med detta lite längre fram, men boka datumen redan nu!

Styrelsen har även beslutat att Cigarrmästaren Kenneth, ska göra en stor beställning av nya cigarrer för att fylla på vårt föråd inför hösten.

Klubben letar även efter en klubblokal, då vi i framtiden kommer att få det svårt på krogen. Är det någon som vet om någon lokal vi kan låna eller hyra MYCKET BILLIGT? -Hör av er till mig.

Skattmästaren Mats, hoppas att ni som inte betalt årsavgiften, gör det snarast.

Mvh Lasse Carlsson, Vice ordf