CIGARRPRAT
Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N
Ämne: | Cigarrskolan |
Skrivet av: | Daniel P |
Tid: | 2005-12-30 13:28:27 |
Det ligger mycket i vad du säger ang kylning. Faktum är att många av smakämnena faktiskt fastnar på isen när man häller destillatet därpå, i övrigt så minskar smaknyanserna när man kyler den. Det är väl inte riktigt så att man kan ta precis vilken whisky som helst när man har is i, Statesman smakar fortfarande fruktansvärt 'on the rocks'... |
Ämne | Tid | Skrivet av |
N Cigarrskolan | 02:43 den 30 december 2005 | Harald |
N Cigarrskolan | 06:03 den 30 december 2005 | Henrik G |
N Cigarrskolan | 09:56 den 30 december 2005 | Daniel P |
N Cigarrskolan | 10:18 den 30 december 2005 | COJ |
N Cigarrskolan | 11:32 den 30 december 2005 | Daniel P |
N Cigarrskolan - "Är cigarren 150 mm lång bör det ta... " | 11:49 den 30 december 2005 | Daniel P |
N Öhh... | 13:37 den 30 december 2005 | COJ |
N Öhh... | 17:40 den 30 december 2005 | Daniel P |
N HEHEHE.. | 18:16 den 30 december 2005 | COJ |
N Cigarrskolan | 12:06 den 30 december 2005 | Martin CCR |
N Cigarrskolan | 12:19 den 30 december 2005 | nisse62 |
N Cigarrskolan | 13:14 den 30 december 2005 | Martin CCR |
N Cigarrskolan | 13:28 den 30 december 2005 | Daniel P |
N Cigarrskolan | 13:33 den 30 december 2005 | nisse62 |
N Cigarrskolan | 17:43 den 30 december 2005 | Daniel P |
N Cigarrskolan | 11:10 den 31 december 2005 | Robin Z |
N Ehh... | 13:34 den 1 januari 2006 | Pyro |