Logga
CIGARRPRAT

Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N

FAQ | Sök: Sök även i namnfältet

Ämne: Cigarrskolan
Skrivet av: Daniel P
Tid: 2005-12-30 13:28:27

Det ligger mycket i vad du säger ang kylning. 
Faktum är att många av smakämnena faktiskt fastnar på isen när man häller destillatet därpå, i övrigt så minskar smaknyanserna när man kyler den. 
Det är väl inte riktigt så att man kan ta precis vilken whisky som helst när man har is i, Statesman smakar fortfarande fruktansvärt 'on the rocks'... 


Hela tråden

ÄmneTidSkrivet av
N Cigarrskolan02:43 den 30 december 2005Harald
      N Cigarrskolan06:03 den 30 december 2005Henrik G
      N Cigarrskolan09:56 den 30 december 2005Daniel P
           N Cigarrskolan10:18 den 30 december 2005COJ
                N Cigarrskolan11:32 den 30 december 2005Daniel P
                     N Cigarrskolan - "Är cigarren 150 mm lång bör det ta... "11:49 den 30 december 2005Daniel P
                     N Öhh...13:37 den 30 december 2005COJ
                          N Öhh...17:40 den 30 december 2005Daniel P
                               N HEHEHE..18:16 den 30 december 2005COJ
                N Cigarrskolan12:06 den 30 december 2005Martin CCR
                     N Cigarrskolan12:19 den 30 december 2005nisse62
                          N Cigarrskolan13:14 den 30 december 2005Martin CCR
                               N Cigarrskolan13:28 den 30 december 2005Daniel P
                               N Cigarrskolan13:33 den 30 december 2005nisse62
                                    N Cigarrskolan17:43 den 30 december 2005Daniel P
                                         N Cigarrskolan11:10 den 31 december 2005Robin Z
                                         N Ehh...13:34 den 1 januari 2006Pyro