Logga
CIGARRPRAT

Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N

FAQ | Sök: Sök även i namnfältet

Ämne: Don Kiki
Skrivet av: Pyro
Tid: 2006-02-24 14:26:12

Rökte just en Don Kiki Red Label corona (tusen tach Henrik G!) som var alldeles utmärkt: 

Perfekt drag, massor av rök, fin konstruktion och ett täckblad som var översållat med tooth, medium i styrka, mycket fin och rund smak med den där berömda touchen av kalaspuffar som jag inte riktigt känt på de jag testat tidigare med brun och vit gördel.

Vad jag har förstått blir dessa inte så här bra förrän de lagrats en viss tid. Har någon en uppfattning om efter hur lång tid de börjar bli så här goda?

Hur är det för övrigt med skillnad i karaktär mellan Brown, Green, Red och White label?

Jag undrar eftersom jag funderar på att lägga en beställning till ett hotell i Colorado som jag ska bo på i sommar.


Hela tråden

ÄmneTidSkrivet av
N Don Kiki14:26 den 24 februari 2006Pyro
      N Don Kiki16:15 den 24 februari 2006Henrik G
      N Don Kiki16:48 den 24 februari 2006Seven
           N Byta cigarrer19:42 den 24 februari 2006Pyro
                N Byta cigarrer20:24 den 24 februari 2006Seven
                     N Seven, you've got mail! N/T22:40 den 24 februari 2006Pyro
                          N Seven, inget mail!21:13 den 26 februari 2006Pyro
                     N Byta cigarrer20:26 den 24 februari 2006mobboegil