Logga
CIGARRPRAT

Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N

FAQ | Sök: Sök även i namnfältet

Ämne: OT: Pata Negra
Skrivet av: Fromberg
Tid: 2006-03-30 17:14:06

Oj DE Lux modellen på skinka...höjdare....

Oftast lr rättare sagt när det blir så blir det proscutti, serano lr kanske en riktigt skånsk spicke skinka...gott så det förslår...

Det finns ju en del hyfsade "plattor" med flera sorters skinkor/chark nuförtiden och det är gott, gärna med lite oliver, brie (som du nämnde) och ett enkelt pain riche....

///Fromberg


Hela tråden

ÄmneTidSkrivet av
N OT: Pata Negra15:50 den 30 mars 2006John Persson
      N OT: Pata Negra19:20 den 30 mars 2006John Persson
           N OT: Pata Negra19:33 den 30 mars 2006Johan Säfström
                N OT: Pata Negra20:07 den 30 mars 2006Kjell
           N OT: Pata Negra20:45 den 30 mars 2006RebelRob
      N OT: Pata Negra16:32 den 30 mars 2006Martin Nilsson
           N OT: Pata Negra17:06 den 30 mars 2006Micael
                N OT: Pata Negra19:14 den 30 mars 2006Martin Nilsson
      N OT: Pata Negra17:14 den 30 mars 2006Fromberg
      N OT: Pata Negra19:01 den 30 mars 2006Johan Säfström
      N Jag dricker min Pata Negra19:06 den 30 mars 2006Kjell