Logga
CIGARRPRAT

Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N

FAQ | Sök: Sök även i namnfältet

Ämne: Toreros?
Skrivet av: Tantsnuskförfattaren...
Tid: 2006-04-27 23:02:11

Jag kunde inte låta bli med ett försök; för visst är det en sensuell uppelvelse ibland. Jag lånade lite rekvisita från Manges inlägg ovan, hoppas att det inte misstycks...

---

Motellet låg i ett av de mer förfallna områdena utanför centrala Karslkorona, och det hade bara en fördel – det låg avskilt. På den mörka parkeringen, endast svagt upplyst av de röda, gröna och blå färgerna från surrande neonskylten ovanför receptionens entre som angav att de flagnande byggnaderna längs med motortrafikleden ut ur stan var vakanta, bröts stillheten av en bil. 
Längst ner på parkeringen där mörkret var som tätast vred ”M” av tändningen på sin bil. Han andades djupt ett par gånger, lyssnade på tystnaden som bara bröts av någon enstaka bil på motortrafikleden längre bort.

En rad känslor for genom ”M”: skam, rädsla, fascination, passion – och ett naket öppet begär. Han visste vad som väntade honom, där bakom de fördragna gardinerna i rummet som han i hemlighet hyrde – först hade det bara varit ett par dagar i sträck med sedan hade det blivit månadsvis, som ett gömställe eller en tillflyktsort där han kunde leva ut sina begär, få utlopp för sina passioner och dämpa den eld som flammade upp inom honom - dämpa men aldrig släcka helt… Och för henne ville han inte släcka den.

Han hade omeddelbart blivit förälskad när han mötte henne… så lång tid hade gått nu sedan den där maskeraden – han var utklädd till greven av Montechristo – han log vid tanken och mindes henne – en främmande fågel, en exotisk och förföriskt vacker kontrast till den mörkröda regim som skapat henne… Och han mindes när han smakade henne första gången. Het som chili på läpparna, först brännande – lite förbjudet: han hade fru, barn – ja, t o m en hund – tanken på dem hade snabbt bleknat bort då hon fyllt honom med sina smaker; sin fylliga kropp… Ja hon hade intagit alla hans sinnen... och den långa avslutningen.

Han fördes tillbaks till nuet, bryskt väckt av en lastbilstuta längre på på motortrafikleden och han klev ur bilen och började gå mot dörren till det hyrda rummet: ökande puls för varje steg närmare. 
Den långa avslutningen ja… tänkte han, och han var åter med tankatna på den där maskeraden… han hade blivit yr av henne, han var ju inte van – inte vid sådant, inte så intensivt – och de hade mötts av blickar från de andra på maskeraden; några fördömande, ogillande… Istället hade han fört henne ut ur festsalen och tillsammans hade de letat sig bort från sällskapet och med ljudet av musik, skratt och prat i ryggen hade de sökt sig till ett rum längre upp i byggnaden där de kunde var ensamma.
Där hade han kunnat utforskat henne ifred, syna varje detalj av hennes bruna hy, varje ådra, varje perfekt ven som smekte över hennes figur(ado). Han mindes hennes lukt, svagt av ceder, trä, stallgödsel och blommor omvartannat. Han hade inte kunnat få nog men ändå tvingat sig vidare. Han hade fuktat sina läppar med Anis del Mono, först orolig – skulle det gå eller skulle han skrämma bort henne - men njutningen hade förhöjts ännu en nivå och han hade låtit sig helt ryckas med, omslutas av henne, fyllas av hennes lukter och smaker, känslan av henne sina händer och … mitt i allt detta hade han uppfattat, vagt från något rum intill, ljudet från en film han sett för längesedan… El Juli loco någonting, han hade glömt namnet…

När han återvände, mätt, tillfredställd och på darriga ben till festen hade ruset avtagit och han började tänka klart. Han kände hur människorna där på något vis visste vad de gjort, det låg i luften kring honom, lukten av henne måste ha ångat av kläderna han bar. Istället för att kompensera lukten i buffén – knäckemacka med sardiner i tomatsås, strösslat med persilja – gick han därifrån, med längtan efter mer värkande i sitt bröst…

De hade träffats många gånger efter det, och nu vred han om nyckeln i det oljade låset i dörren till det motellrum han hyrde. Hon väntade på honom...


Hela tråden

ÄmneTidSkrivet av
N Toreros?19:04 den 27 april 2006Mange
      N Toreros?23:02 den 27 april 2006Tantsnuskförfattaren...
           N Toreros?00:11 den 28 april 2006Jackie Collins
                N Toreros?10:48 den 28 april 2006Mange
                N Toreros?08:52 den 28 april 2006H Amster