Logga
CIGARRPRAT

Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N

FAQ | Sök: Sök även i namnfältet

Ämne: Fråga till PerR
Skrivet av: PerR
Tid: 2007-01-19 15:49:31

Svårt att säga. Om ni upplevde syltigt så tror jag inte att det var korkdefekt, Det vin jag har provat som varit korkdefekt har smakat direkt unket. fel temperatur kanske? Ripasso rekommenderas att serveras vid 16-18 grader medan amarone rekomenderas lite varmare? kanske så enkelt att den skar sig till maten?

Syltigt är för övrigt vad jag brukar tänka på när jag dricker "main stream" Rioja's 

Är själv inte heller någon vin-(eller cigarr) expert utan mer entusiast 

mvh


Hela tråden

ÄmneTidSkrivet av
N OT Vintips?14:23 den 19 januari 2007Martin CCR
      N OT Vintips?14:34 den 19 januari 2007Pyro
           N OT Vintips?14:52 den 19 januari 2007PerR
                N Fråga till PerR15:10 den 19 januari 2007Pyro
                     N Fråga till PerR15:49 den 19 januari 2007PerR
                N OT Vintips?15:37 den 19 januari 2007Martin CCR
           N OT Vintips?14:59 den 19 januari 2007Anders Ekvall
                N OT Vintips?15:40 den 19 januari 2007Martin CCR
           N OT Vintips?15:32 den 19 januari 2007Martin CCR
                N Det blev...20:02 den 22 januari 2007Martin CCR
      N OT Vintips?10:33 den 23 januari 2007Joakim CCR GBG
           N OT Vintips?10:56 den 23 januari 2007Marcus D
           N OT Vintips?20:20 den 23 januari 2007Martin CCR
                N OT Vintips?20:37 den 23 januari 2007leffe
                     N OT Vintips?20:43 den 23 januari 2007Martin CCR