Logga
CIGARRPRAT

Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N

FAQ | Sök: Sök även i namnfältet

Ämne: Frysen till kylskåp till humidor, eller?
Skrivet av: COJ
Tid: 2004-12-10 17:51:32

Man gör som man vill, men om du någon gång varit med om att tobaks skalbaggar ätit upp cigarrer för många tusen kronor så fryser man allt efter det!

Så frågar du mig är det inte märkligt, utan förnuftigt.

Och hurvida det påverkar smaken så kan jag bara refera till en blind test som gjordes på ASC där ett stort antal(20 tror jag) mycket initierade cigarrister ingick. Utfallet var entydigt, det går ej att på smaken agöra hurvida en cigarr varit frusen eller inte.

Keep Puffing

COJ


Hela tråden

ÄmneTidSkrivet av
N Frysen till kylskåp till humidor, eller?10:30 den 10 december 2004Lennart
      N Frysen till kylskåp till humidor, eller?11:02 den 10 december 2004Drogen
      N Frysen till kylskåp till humidor, eller?15:05 den 10 december 2004COJ
           N Frysen till kylskåp till humidor, eller?17:23 den 10 december 2004Kim
                N Frysen till kylskåp till humidor, eller?17:51 den 10 december 2004COJ
                     N Skalbaggar19:24 den 10 december 2004Bergis
                          N Skalbaggar20:42 den 10 december 2004COJ
                               N Skalbaggar21:45 den 10 december 2004MK
                                    N Har aldrig ens tänkt på det....23:40 den 10 december 2004COJ
                                         N Kvitton23:54 den 10 december 2004Harald
                                              N Kvitton00:08 den 11 december 2004COJ
                                                   N Kvitton00:15 den 11 december 2004MK
                                                        N tillägg....00:32 den 11 december 2004MK
                                                        N Kvitton01:16 den 11 december 2004Harald
                     N Skalbaggar19:24 den 10 december 2004Bergis