Logga
CIGARRPRAT

Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N

FAQ | Sök: Sök även i namnfältet

Ämne: Cigarrer i LA och Santa Clarita!
Skrivet av: Rebel Rob
Tid: 2004-06-22 14:15:52

Om man åker till Kalifornien, anti-rökarnas näste, så kan man tro att det skulle vara svårt att få sig en daglig cigarr, men icke! Här kommer två tips för er som har vägarna förbi.

Det ena (www.lonewolfcigars.com) ligger i LA, nere vid Santa Monicas berömda promenadgata, 3'rd Street. Stor walk-in humidor och en avdelning med feta fåtöljer och soffor i läder där man snabbt blir inbegripen i livliga diskussioner med amerikanska afficionados. Stället grundades, tro det eller ej av Chuck norris och Jim Belushi... Fint sortiment av framförallt Padron, CAO, Zino och Davidoff.

Ett annat ställe som rekommenderas om ni har vägarna förbi är Smoke Zone ligger i Santa Clarita-dalen vid infarten till nöjesparken Six Flags Magic Mountain. Samma concept med välsorterad walk-in-humidor och lädersoffor men här med en millitärisk twist. De säljer förutom cigarrer och tillbehör även high-tech knivar (ej för att tälja med). Och alla församlade visste adressen till den närbelägna skjutbanan... Cigarrökning i US verkar dra till sig även vapenintresserade eller tvärtom.

Sortimentet var både stort och osorterat. Det var som ett lager, med staplar och staplar av osorterade lådor. Guidning var av nöden. Favoriten i sortimentet verkade dra åt Fuente-hållet med många Hemingway-specialare. Även fin sortering av Joya de Nicaragua. säkert många fina vällagrade fynd i de nedre låd-lagren.