Logga
CIGARRPRAT

Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N

FAQ | Sök: Sök även i namnfältet

Ämne: Här kommer några absoluta måsten inför sommaren..
Skrivet av: Robin Z
Tid: 2007-06-04 00:48:37


God kväll bröder!

Nu ska vi se vad jag har köpt på mig inför sommaren.  Den nya bubblaren och favoriten för lata sommareftermiddagar är faktiskt en trevlig matskumpa, dock från italien, Rotari Rosé 2002 (nr 7701), en otroligt prisvärd skapelse som är ljusår bättre än många billigare roséchampagner. Köp tre för de går åt!

En ny hit för er som gillar mycket torra saker  är ett riktigt fynd i beställningssortimentet, Tarlant Brut Zero (nr 88000), för det priset är den ett rån. Helt utan dosage, mkt krispig, frisk och med pigga syror, fantastisk innan maten eller en sen kväll på tu man hand. 

En annan underbart prisvärd sak är Leclerc Briant Les Crayères Premier Cru (nr 7408), en ren vingårdschampagne för ett mycket bra pris, enligt Juhlin bland de bästa årgångslösa vinerna från champagne. Alla jag har introducerat den för har älskat den, mycket lätt, små mjuka bubblor som kittlar på tungan, kritig och frisk med citrustoner. Den finns i små mängder på vissa bolag, annars på beställning. En annan hit som också funkar till mat är en annan vingårdschampagne från samma hus och till samma låga pris, Leclerc Briant Les Chèvres Pierreuses Premier Cru (nr 87612), den har en djupare doft och smak, mer fyllig och mogen, den vill ni inte missa heller! 

Om ni verkligen vill lyxa till det och dricka bland de bästa roséskumporna enligt mig, då ska ni slå till på Billecart-Salmon Brut Rosé (nr 86989), en ljuvlig smultrondoftande skapelse också till ett bra pris, nästan erotiskt kittlande.. något att pigga upp frugan med!

//RZ


Hela tråden

ÄmneTidSkrivet av
N Robin Z, vilken champagne i sommar?08:57 den 3 juni 2007Seven
      N Robin Z, vilken champagne i sommar?18:45 den 3 juni 2007Robert Andersson
      N Här kommer några absoluta måsten inför sommaren..00:48 den 4 juni 2007Robin Z
           N Här kommer några absoluta måsten inför sommaren..01:15 den 4 juni 2007Marcus D