Logga
CIGARRPRAT

Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N

FAQ | Sök: Sök även i namnfältet

Ämne: Svenska Cigarrakademien...
Skrivet av: Kenneth G
Tid: 2004-12-31 11:40:29

... som Fromberg nämnde ovan skulle kunna fungera som paraplyorganisation för landets klubbar. Hittills har den fört en ganska undanskymd tillvaro, men på de senaste träffarna har både den kubanska och dominikanska ambassadören varit närvarande, och kontakter finns även med Nicaraguas. Jag är carlscoronas representant i akademien. Alla cigarrklubbar får en fri representant inadjungerad som hedersmedlem (dvs inga kostnader). En hemsida är under uppbyggnad.

En rejäl förstärkning i akademien det senaste året är Mats Sköld, som bland annat brukar anlitas av Brobergs för deras cigarrprovningar. Mycket kompetent cigarrkännare! Finns det fler klubbar som vill ansluta sig kan man kontakta kansliet@cigarrakademin.se (kan vara akademien också - kommer i skrivande stund inte ihåg).

Nästa år firar cigarrakademien 30-årsjubileum med pompa och ståt på valborgsmässoafton (årsmötesdagen) i Stockholm. Kungen är hedersmedlem, men brukar hälsa varje år att han inte kan komma eftersom han firar sin födelsedag...

God Nyårscigarr!

--Kenneth Gyllensting, Cigarrmästare carlscorona cigarrklubb


Hela tråden

ÄmneTidSkrivet av
N Förtydligande 200:41 den 31 december 2004Fromberg
      N Förtydligande 201:53 den 31 december 2004COJ
      N Svenska Cigarrakademien...11:40 den 31 december 2004Kenneth G