Logga
CIGARRPRAT

Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N

FAQ | Sök: Sök även i namnfältet

Ämne: Tvärtom, eller möjligen inte?
Skrivet av: Seven
Tid: 2007-08-22 18:50:42

Du har min fulla förståelse Martin, det man inte är van med kan vara svårt att avnjuta. 

Satt häromkvällen med ett gäng fyrstjärniga generaler och dom tar gärna balot till spriten framåt småtimmarna. Balot är att gåsägg där kycklingen är nästan kläckningsfärdig som man kokat och låter ligga några dagar för att bli ännu avskyvärdare. Enligt filippinsk sed blir man stor och stark om man äter den, särskilt den mittre regionen. Jag skulle aldrig klara av att äta ett sånt ägg med tanke på utseende, konsistens, smak och lukt. Jag har fått utstå mycket spe från mina dryckeskamrater men jag tycker det är manligare att inte äta ruttnande gåsfoster så det så!


Hela tråden

ÄmneTidSkrivet av
N cigarr till surströmming?08:53 den 22 augusti 2007Snubben
      N cigarr till surströmming?09:41 den 22 augusti 2007Lars
           N cigarr till surströmming?12:56 den 22 augusti 2007Joppe
      N cigarr till surströmming?09:59 den 22 augusti 2007Martin Nilsson
           N Tvärtom!11:25 den 22 augusti 2007Jonke
                N Tvärtom, eller möjligen inte?16:50 den 22 augusti 2007Martin Nilsson
                     N Tvärtom, eller möjligen inte?18:50 den 22 augusti 2007Seven
      N Cigarr till surströmming - javisst!12:43 den 22 augusti 2007RebelRob
      N cigarr till surströmming = sant13:06 den 22 augusti 2007Seven