Logga
CIGARRPRAT

Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N

FAQ | Sök: Sök även i namnfältet

Ämne: Fermenteringstemp.
Skrivet av: LMB
Tid: 2007-10-23 12:57:22

Såg ett inlägg av Joppe tidigare om att det är större chans för att bladen möglar vid temperaturer runt 43° än vid 37° under fermenteringen. Det låter märkligt eftersom det normalt skulle vara gynsammare med 37° för svamparna. 

Jag exprimenterar själv och har haft lite problem med mögelangrepp. Vad säger ni?

Kul med er som hobbyodlar, kul om vi kan utbyta lite fler erfarenheter.


Hela tråden

ÄmneTidSkrivet av
N Fermenteringstemp.12:57 den 23 oktober 2007LMB
      N Fermenteringstemp.13:01 den 23 oktober 2007Joppe
           N Fermenteringstemp.14:20 den 23 oktober 2007Björn
                N Impad!15:09 den 23 oktober 2007Peter (Hällingsjö Herfing Militia))
                     N Impad!21:19 den 23 oktober 2007LMB
                N Fermenteringstemp.16:09 den 23 oktober 2007LMB
                     N Fermenteringstemp.19:11 den 23 oktober 2007Björn