Logga
CIGARRPRAT

Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N

FAQ | Sök: Sök även i namnfältet

Ämne: Smaken är som baken
Skrivet av: Martin CCR
Tid: 2005-02-22 11:56:46

För min del är det helt upp till cigarren hur mycket som blir rökt. Jag har absolut inget att säga till om. Jag har i grund o botten 3 kvalitetsindelningar på de cigarrer jag rökt: 

* Den man lägger när man närmar sig gördeln.
* Den man tar bort gördeln för att kunna fortsätta på.
* Den som man bränner fingrarna på.


Mvh

Martin CCR


Hela tråden

ÄmneTidSkrivet av
N Helgens Rökverk 18 - 20/213:57 den 21 februari 2005MattiasA
      N Fonseca 5-5018:10 den 21 februari 2005Jonas
           N Davidoff..21:12 den 21 februari 2005Emil
           N Fonseca 5-5000:11 den 22 februari 2005Robin Z
                N Fonseca 5-5023:44 den 22 februari 2005Calle
                N Fonseca 5-5006:48 den 22 februari 2005COJ
                     N Fonseca 5-5020:53 den 22 februari 2005GöranW
                     N Fonseca 5-5021:34 den 22 februari 2005Fromberg
                     N Smaken är som baken08:17 den 22 februari 2005Pehr
                          N Smaken är som baken09:00 den 22 februari 2005COJ
                               N Smaken är som baken09:26 den 22 februari 2005Robin Z
                                    N Smaken är som baken10:20 den 22 februari 2005Emil
                                         N Smaken är som baken11:56 den 22 februari 2005Martin CCR
                     N Fonseca 5-5008:15 den 22 februari 2005Harald