
CIGARRPRAT
Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N
| Ämne: | Smaken är som baken |
| Skrivet av: | Martin CCR |
| Tid: | 2005-02-22 11:56:46 |
|
För min del är det helt upp till cigarren hur mycket som blir rökt. Jag har absolut inget att säga till om. Jag har i grund o botten 3 kvalitetsindelningar på de cigarrer jag rökt: * Den man lägger när man närmar sig gördeln. * Den man tar bort gördeln för att kunna fortsätta på. * Den som man bränner fingrarna på. Mvh Martin CCR |
| Ämne | Tid | Skrivet av |
| N Helgens Rökverk 18 - 20/2 | 13:57 den 21 februari 2005 | MattiasA |
| N Fonseca 5-50 | 18:10 den 21 februari 2005 | Jonas |
| N Davidoff.. | 21:12 den 21 februari 2005 | Emil |
| N Fonseca 5-50 | 00:11 den 22 februari 2005 | Robin Z |
| N Fonseca 5-50 | 23:44 den 22 februari 2005 | Calle |
| N Fonseca 5-50 | 06:48 den 22 februari 2005 | COJ |
| N Fonseca 5-50 | 20:53 den 22 februari 2005 | GöranW |
| N Fonseca 5-50 | 21:34 den 22 februari 2005 | Fromberg |
| N Smaken är som baken | 08:17 den 22 februari 2005 | Pehr |
| N Smaken är som baken | 09:00 den 22 februari 2005 | COJ |
| N Smaken är som baken | 09:26 den 22 februari 2005 | Robin Z |
| N Smaken är som baken | 10:20 den 22 februari 2005 | Emil |
| N Smaken är som baken | 11:56 den 22 februari 2005 | Martin CCR |
| N Fonseca 5-50 | 08:15 den 22 februari 2005 | Harald |