CIGARRPRAT
Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N
Ämne: | Cigarrbrulé |
Skrivet av: | Harald |
Tid: | 2005-04-24 22:38:33 |
Varför skulle inte tobak kunna fungera som krydda? Finns en restaurang i New York som har tobak i alla sina rätter. Från förrätt till desert. Tror det var Aftonbladet som testade en fyra rätters meny, och gav maten mycket gott betyg. Någon trea, någon fyra och någon femma, av fem möjliga. |
Ämne | Tid | Skrivet av |
N Cigarrbrulé | 19:06 den 24 april 2005 | ntore |
N Cigarrbrulé | 20:05 den 24 april 2005 | Jimmy Holmfeldt |
N Cigarrbrulé | 21:00 den 24 april 2005 | Johan Säfström |
N Cigarrbrulé | 22:38 den 24 april 2005 | Harald |
N Cigarrbrulé | 23:25 den 24 april 2005 | TJ |
N Cigarrbrulé | 00:18 den 25 april 2005 | Johan Säfström |