Logga
CIGARRPRAT

Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N

FAQ | Sök: Sök även i namnfältet

Ämne: Cigarrskolan
Skrivet av: Daniel P
Tid: 2005-12-30 11:32:28

Tackar för förtydligandet att nikotin, tjära och syror minskar vid fermentering. Jag visste inte att det var en naturlig del av mognadsprocessen att dessa ämnen nödvändigtvis minskar. Tack tack. 

Att röken från cigarrer är basisk till skillnad från cigaretter och sambandet med att den därför bara kan tas upp i munnens slemhinner är för mig ett välkänt faktum iaf. 

Bästa sammanställningen över cigarrer och dess ursprung jag läst över huvudet taget. Imponerande sammanställning av en annars så gigantisk vetenskap. Verkar helt opartisk också, skönt. 


Hela tråden

ÄmneTidSkrivet av
N Cigarrskolan02:43 den 30 december 2005Harald
      N Cigarrskolan06:03 den 30 december 2005Henrik G
      N Cigarrskolan09:56 den 30 december 2005Daniel P
           N Cigarrskolan10:18 den 30 december 2005COJ
                N Cigarrskolan11:32 den 30 december 2005Daniel P
                     N Cigarrskolan - "Är cigarren 150 mm lång bör det ta... "11:49 den 30 december 2005Daniel P
                     N Öhh...13:37 den 30 december 2005COJ
                          N Öhh...17:40 den 30 december 2005Daniel P
                               N HEHEHE..18:16 den 30 december 2005COJ
                N Cigarrskolan12:06 den 30 december 2005Martin CCR
                     N Cigarrskolan12:19 den 30 december 2005nisse62
                          N Cigarrskolan13:14 den 30 december 2005Martin CCR
                               N Cigarrskolan13:28 den 30 december 2005Daniel P
                               N Cigarrskolan13:33 den 30 december 2005nisse62
                                    N Cigarrskolan17:43 den 30 december 2005Daniel P
                                         N Cigarrskolan11:10 den 31 december 2005Robin Z
                                         N Ehh...13:34 den 1 januari 2006Pyro