Logga
CIGARRPRAT

Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N

FAQ | Sök: Sök även i namnfältet

Ämne: Fermenteringstemp.
Skrivet av: Björn
Tid: 2007-10-23 19:11:08

Klarar du en utbildning på engelska så finns det en skola här...

www.cubancigaruniversity.org/tobacco-college/apm-curing1.asp

Mycket att läsa men samtidigt mycket "fingertoppskänsla"
Manduro tillverkas vid en förhöjd temperatur, efter den vanliga fermenteringen. Dvs frigör socker, men vid vilken temperatur eller tid står förstås inte. 

Men Lasse kanske kan svara på det, då Carlscorona lyckades med manduro 2006.


Hela tråden

ÄmneTidSkrivet av
N Fermenteringstemp.12:57 den 23 oktober 2007LMB
      N Fermenteringstemp.13:01 den 23 oktober 2007Joppe
           N Fermenteringstemp.14:20 den 23 oktober 2007Björn
                N Impad!15:09 den 23 oktober 2007Peter (Hällingsjö Herfing Militia))
                     N Impad!21:19 den 23 oktober 2007LMB
                N Fermenteringstemp.16:09 den 23 oktober 2007LMB
                     N Fermenteringstemp.19:11 den 23 oktober 2007Björn