CIGARRPRAT
Första sidan | Ny tråd | Carlscorona Cigarrklubb | Om forumet | Nollställ alla N
Ämne: | Fonseca 5-50 |
Skrivet av: | COJ |
Tid: | 2005-02-22 06:48:05 |
Inte en chans, sista 1/3 är normalt den bästa. Det är här man hittar komplexiteten och de stora smakerna. Om man inte slabbar förmycket på cigarren förståss, eller hets röker. För då blir den blöt och man får tjära och annat äckligt i munnen. Felaktig klippning kan också ge problem på slutet, punch'ar ger t.ex oftast för litet hål och det ger massor av tjära på slutet. Om du inte med behållning kan röka mer än halva cigarren så kanske du skulle försöka exprimentera lite med hur du röker för att försöka förlänga njutningen. Det vill säga, om du vill röka längre på den. Det finns en del som av princip bara röker drygt halva cigarren, men det tycker jag är snobberi(bara min åsikt). Keep Puffing COJ |
Ämne | Tid | Skrivet av |
N Helgens Rökverk 18 - 20/2 | 13:57 den 21 februari 2005 | MattiasA |
N Fonseca 5-50 | 18:10 den 21 februari 2005 | Jonas |
N Davidoff.. | 21:12 den 21 februari 2005 | Emil |
N Fonseca 5-50 | 00:11 den 22 februari 2005 | Robin Z |
N Fonseca 5-50 | 23:44 den 22 februari 2005 | Calle |
N Fonseca 5-50 | 06:48 den 22 februari 2005 | COJ |
N Fonseca 5-50 | 20:53 den 22 februari 2005 | GöranW |
N Fonseca 5-50 | 21:34 den 22 februari 2005 | Fromberg |
N Smaken är som baken | 08:17 den 22 februari 2005 | Pehr |
N Smaken är som baken | 09:00 den 22 februari 2005 | COJ |
N Smaken är som baken | 09:26 den 22 februari 2005 | Robin Z |
N Smaken är som baken | 10:20 den 22 februari 2005 | Emil |
N Smaken är som baken | 11:56 den 22 februari 2005 | Martin CCR |
N Fonseca 5-50 | 08:15 den 22 februari 2005 | Harald |